júl
7

Horgásztábor gyerekeknek

Egyesületünk Kováts Peti szervezésében és vezetésével horgásztábort rendez 10-14 év közötti gyerekeknek 2014.07.22-25.-én, Bántapusztán a Karszt horgásztónál.

14990002-illustration-of-a-young-fisherman

A  táborban gyerekek felügyelet mellett ismerkedhetnek meg a horgászsport alapjaival,vagy épp bővíthetik eddig szerzett tudásukat. A szállás sátorokkal lesz megoldva. A horgászathoz szükséges engedélyeket, felszereléseket, eszközöket biztosítjuk, ha van saját felszerelés, természetesen hozhatja magával mindenki, de ha nincs adunk.  A tábor programjában a horgászaton kívül szabadtéri játékok, kreatív foglalkozások, esti Hold és csillagnézés, állatismeret is szerepel. Vendégünk lesz egy 10 éves gyermek versenyhorgász, aki bemutatja a mai korosztályos versenyzést és bemutatót is tart.

A táborra jelentkezők  létszáma megtelt. Az érintett gyerekek szüleinek 2014.07.09.-én, szerdán 19 órától tartunk megbeszélést az IKSZT épületében.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>